Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Diàlegs d’educació i comunicació ambiental

5 05UTC octubre 05UTC 2017 / 9:00 - 6 06UTC octubre 06UTC 2017 / 17:00

Gratuït

Amb motiu de la celebració dels 30 anys dels Programes d’educació ambiental, el Prat de Llobregat organitza els Diàlegs d’educació i comunicació ambiental, que volen ser un fòrum de reflexió centrat en els recursos i les tècniques de l’educació ambiental.

La comunicació i l’educació ambiental des d’entitats, centres docents, ajuntaments, governs o empreses s’han convertit en elements indispensables davant els reptes ambientals que ha d’abordar la nostra societat. Reptes globals com el canvi climàtic o la pèrdua de biodiversitat i reptes més locals com la mobilitat, la contaminació de l’aire, la gestió de l’aigua, els residus o la degradació dels espais naturals. Sorgeix aleshores la necessitat de comunicar de forma clara i precisa, per generar confiança i incrementar el grau de consciència ambiental de la societat. I neix, també, la necessitat de triar quines estratègies i metodologies pedagògiques cal seguir per aconseguir que l’educació ambiental esdevingui un recurs per formar una ciutadania compromesa i corresponsable, favorable a l’acció per al canvi necessari.

Els Diàlegs compten amb un seguit d’activitats paral·leles: una Mostra de propostes didàctiques dels centres educatius (al vestíbul del Cèntric) i l’Exposició Camins de natura, itineraris vitals, que romandrà del 6 de setembre al 15 de novembre a la sala d’exposicions del Cèntric i compta amb un programa d’activitats complementàries consultable a: caminsdenatura.cat/itinerancia/el-prat-de-llobregat

Per més información, consulteu:

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ ALS DIÀLEGS

ACTIVITATS PARAL·LELES (Consultable a partir del setembre)

INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS PARAL·LELES

CÈNTRIC ESPAI CULTURAL

 

Detalls

Inici:
5 05UTC octubre 05UTC 2017 / 9:00
Finalització:
6 06UTC octubre 06UTC 2017 / 17:00
Cost:
Gratuït
Web:
https://drive.google.com/file/d/0B7RaEXfzNx5DcUNfdzFNNmZPdWs/view

Organitzador

SCEA
Telèfon:
93 213 39 45
Correu electrònic:
scea@scea.cat
Web:
http://scea.cat/WEB2015/

Recinte

Cèntric Espai Cultural
Plaça Catalunya 39-41
El Prat de Llobregat, Barcelona 08820 Espanya
+ Mapa de Google